Español     Català        English      Deutsch   Français

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    Ελληνικα    Nederlands  Italiano      Português   РуссKий

 

AEFE 15 ANIVERSARI:

 

AEFE va voler celebrar el seu 15è Aniversari, compartint tot un seguit d´accions amb els seus associats i col.laboradors, i amb totes les persones que d´una manera o altra estan d´acord amb l´activitat i amb l´Ideari de l´entitat, segons els quals la persona i els valors, constitueixen llurs eixos fonamentals, i aixó tan a Europa com arreu del Món.

 El Programa d´activitats 15 Aniversari que va preparar l´AEFE, es va concebre des de la mateixa Institució, posant-hi la màxima professionalitat així com coherència i com és natural il.lusió, per tal de :

 

 
1.-

Sintetitzar la tasca tan engrescadora que l´AEFE ha portat a terme en els seus primers 15 anys. Fundada el 1991, i seguint les directrius de la “Carta de Paris per a una nova Europa”, ha arribat a ésser sempre fidel al lema d´entitat sense afany de lucre i no governamental, amb una gran objectivitat front els seus principis, la seva missió i els seus valors.

2.-

Realitzar una valoració ben positiva de les diferents accions que ha endegat l´Agrupación durant la seva vida, i no gensmenys preveure un futur optimista i ple de nombroses accions.

3.-

Assolir que el missatge de l´AEFE arribi  al nombre més gran possible de persones, de grups de treball i d´entitats públiques i privades per tal que col.laborin amb l´Agrupación per així arribar a un europeïsme universalista.
 

 

GRÀCIES PER HAVER AJUDAT L´AGRUPACIÓN ESPAÑOLA DE FOMENTO EUROPEO DURANT AQUESTS PRIMERS 15 ANYS I GRÀCIES PER SEGUIR COL·LABORANT AMB AQUESTA INSTITUCIÓ, TAN EN EL PRESENT, COM ÉS DESITJABLE FENT-HO EN EL FUTUR!!