Español     Català        English      Deutsch   Français

                    Ελληνικα    Nederlands  Italiano      Português   РуссKий

 

PROGRAMA AEFE 15 ANIVERSARI:

Gener

D' esquerra a dreta:
Sr. Vicente Fernández, Inspector en Cap. Cap de la Secció Criminalística. Sr. Jorge Castellá de Cot, President de l´Agrupación Española de Fomento Europeo. Sr, Jesús Mantecón Burgos, Comisari Principal en Cap de la Brigada de la Policia Científica.

 

ampliar

 

Febrer

 

 

ampliar

 

Març
 • ACTE SOLEMNE DE GALA DE IMPOSICIÓ DE DISTINCIONS, I SOPAR DE GALA.

Fotografia de les Personalitats Distingides en el Sopar de Gala. Hotel Juan Carlos I de Barcelona. 11 de març de 2006.

ampliar

L´Emm.i  Rvdm. Sr. Ricard Mª Cardenal Carles, va fer el següent parlament amb motiu de la seva Distinció.

ampliar

L´Excm. Sr. Jorge Castellá de Cot, President d´AEFE, fa lliurament de la Creu d´Or d´AEFE a l´Emm.i  Rvdm. Sr. Ricard Mª Cardenal Carles.

ampliar

Abril


D' esquerra a dreta:

Sr. Luis García-Mussons y de la Peña, Vicepresident 1er d´AEFE. Sra. Elvira Casas Felip, Secretària General d´Acció Social de Montalegre. Excm. Sr. Jorge Castellá de Cot, President d´AEFE. Doctor José Masabeu Tierno, Doctor en Pedagogia i Director de Braval. Sr. Germán Silva del Peso, Adjunt a Presidència.

ampliar

   
Maig
 • CONCERT DIA EUROPA. 7 de maig de 2006
  Un any més l’AEFE va celebrar el Dia d’Europa amb un concert organitzat conjuntament amb la Inspecció General de l’Exèrcit i el President d´AEFE, al Pati d´Armes del Castell de Montjuïc de Barcelona. Va actuar la Unitat de Música de la Subinspecció Pirinenca de BarcelonaPati d´Armes del Castell de Motjuïc de Barcelona.

ampliar
Excm. Sr. Jorge Castellá de Cot, President de l´Agrupación Española de Fomento Europeo, en un moment del seu discurs. 

 

ampliar

 D' esquerra a dreta:

Excm. Sr. Jorge Castellá de Cot, President de l´Agrupación Española de Fomento Europeo. Lliurament de diplomes al Director del Concert, Comandant Músic Sr. Juan Bautista Meseguer Llopis.

 

ampliar

 Taula petitòria d´AEFE. Dia del Càncer. 11/05/06. Plaça Joaquin Folguera de Bracelona.

ampliarAEFE recaudant en la lluita contra el càncer. En primer terme d´esquerra a dreta: Sra. Mª Carmen Vidal de Montoliu. Sr. Félix Miró.

 

ampliar

 


Components de la Taula d´AEFE. D´esquerra a dreta: Sra. Lupe Vázquez de Silva. Sra. Agustina Sastre de Castellá. Sra. Mari Carmen Vidal de Montoliu. Sr. Javier Martín. Sra. Anna Soler. Sra. Conchita Comas. Sra. Lourdes Novazo.

 

ampliar

 

D' esquerra a dreta:
Excm. Sr. Javier Rupérez Rubio, Director Executiu del Comitè contra el Terrorisme de la ONU. Excm. Sr. Jorge Castellá de Cot, President de l´AEFE y President de la Hidalga Cortesía Española. The Rainbow Room, 30. Rockefeller Plaza New York, NY 10112 64 th Floor. Sala Pegasus.
 

 

ampliar

 

D' esquerra a dreta:
Excm. Sr. Jorge Castellá de Cot, President de l´AEFE i President de la Hidalga Cortesía Española. Exm. Sr. Andrés Espinós Tayá, Vicepresident II d´AEFE.  Excm. Sr. Javier Rupérez Rubio, Director Executiu del Comité contra el Terrorisme de la ONU.The Rainbow Room, 30. Rockefeller Plaza New York, NY 10112 64 th Floor. Sala Pegasus.

 

ampliar

 


Fotografia dels Guardonats en el Acte Solemne de Gala d´Imposició de Distincions i Sopar de Gala. The Rainbow Room, 30. Rockefeller Plaza New York, NY 10112 64 th Floor. Sala Pegasus.01/06/06.
 

 

ampliar

 

Juny 

ampliar

Juliol
 


D' esquerra a dreta:

Excm. S
r. Germán Silva del Peso, Adjunt a Presidència de l´AEFE. Excm. Sr. Jorge Castellá de Cot, President de l´Agrupación Española de Fomento Europeo. Tinent General, Inspector General de l´Exèrcit de Terra, Excm. Sr. Francisco Boyero Delgado.

 

ampliar

 Palau de la Capitania General de l´Exèrcit

 

ampliar

 


Ofrena a l´estàtua del Sr. Santiago Rusiñol.  D' esquerra a dreta: Excm. Sr. Jorge Castellá de Cot, President d´AEFE. Sra. Concha Degollada, vídua de Pedro de Genover. Sra. María José Suárez-Rivero Méndez-Núñez, Vescomtessa de Bosch Labrus. Sr. Luis García-Mussons y de la Peña, Vicepresident d´AEFE.

 

ampliar

 Fotografia de grup. Ofrena  a l´estàtua del Sr.  Santiago Rusiñol.

 

ampliar

 


Lliurament de la Placa d´AEFE al President de Sitges, Sr. Jordi Baijet, en agraïment per la seva hospitalitat. D´esquerra a dreta: Excm. Sr. Jorge Castellá de Cot, President d´AEFE. Alcalde-President de Sitges, Sr. Jordi Baijet. Sr. Luis García-Mussons y de la Peña, Vicepresident Primer d´AEFE.

 

ampliar

 

 
Setembre

ampliar

Octubre


Sopar de Gala AEFE 15 Aniversari. Fotografia de Guardonats. Hotel Arts de Barcelona. 7 d´octubre de 2006

ampliar

Novembre

ampliar

 • L´Excm. Sr.  Jorge Castellá de Cot, President d´AEFE fa lliurament  de la Creu d´Or d´AEFE a l´Excm. Sr. José Ignacio Ceniceros González, President del Parlament de la Rioja.

ampliar

 • L´Excm. Sr.  Jorge Castellá de Cot, President d´AEFE fa lliurament  de la Creu d´Or d´AEFE a l´Excm. Sr.  Julio Revuelta Altuna, Alcalde President de l´Excm. Ajuntament de Logronyo.

ampliar

 • L´Excm. Sr.  Jorge Castellá de Cot, President d´AEFE fa lliurament  de la Creu d´Or d´AEFE a l´Excm. General  Antonio Carrascosa Carrascosa, General Cap 7ª Zona de la Guàrdia Civil.

ampliar

 • IMPOSICIÓ DE LA CORBATA D´HONOR DE L´AEFE A LA UAR.
  Discurs de l´Excm. Sr.  Jorge Castellá de Cot, President d´AEFE,  a la Unitat de l´Acció Rural de la Guàrdia Civil (UAR), una vegada es va imposar la Corbata de Honor d´AEFE a la bandera.

ampliar

 • VIATGE D´AGERMANAMENT A LA RIOJA
  Fotografia de grup. Viatge a la Rioja,  de l´1 al 6 de novembre de 2006.

ampliar

 • VISITA AL SALÓN NÁUTICO INTERNACIONAL. DEL 4 AL 12 DE NOVEMBRE. BARCELONA

  http://www.salonnautico.com

 

Desembre

 • VIII CERTAMEN INTERNACIONAL DE GOLF AEFE. 1, 2 I 3 DE DESEMBRE DE 2006.

 • CERTAMEN INTERNACIONAL DE GOLF AEFE.
  AMB EL PATROCINI DE: UNI, LOGO, SONY, TORRELLA, VIÑA ALBALI I GABINETE ZALOGAN 10.

 

ampliar

 • Paisatge: VIII Torneig de Golf Internacional jugat en el camp Aravell Golf Club d´Andorra.
   

 • Primer equip: Ingeniería Torrella

 • Segon equip: Zalogan 10

 • Tercer equip: Instituto BarnaBucal

 

ampliar

 • Grup de Jugadors. 

ampliar

 • Equip campió: de peu d´esquerra a dreta: Laura busquets, Susana Casas, Ovidio Cernadas, Kevin Blanch, Mercè Faraudo; Ricard Llavines; de genolls d´esquerra a dreta: Antonio Baldomero i Ernest Flaque.

ampliar

 • SOPAR BENÈFIC NADALENC. 19 DE DESEMBRE DE 2006. Als Salons del Círculo Ecuestre es va celebrar el tradicional Sopar Benèfic Nadalenc (19/12/06), per  tal de recaudar fons per un Centre benèfic. Es van sortejar 176 regals i la recaudació va ser de 5.174 Euros, que aquest any es van donar a las Hermanitas de los Pobres.

ampliar

ampliar