Español     Català        English      Deutsch   Français

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    Ελληνικα    Nederlands  Italiano      Português   РуссKий

 

ACTIVITATS AEFE 2007:

Febrer

 • ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA. 14 de febrer de 2007. CaixaForum. Obra Social “Fundació la Caixa”. Avda. Marquès de Comillas, 6-8. 08038. Barcelona.

 

ampliar

 

 • D´esquerra a dreta: Excm. Sr. Luis García- Mussons y de la Peña,  Vicepresident I d´AEFE. Excm. Sr.  Jorge Castellá de Cot, President d´AEFE.  Excm. Sr. Andrés Espinós Tayá, Vicepresident  II d´AEFE.

 

ampliar

 

 • Vista panoràmica de la sala on es va desenvolupar l´Acte.

 

 

ampliar

 

Març

 

ampliar

 

ampliar

 • En la Fotografia d'esquerra  a dreta: l´Excm Sr. Pedro Bernal Gutiérrez, Tinent  General. Director del Centre Superior d´Estudis de la Defensa Nacional, derprés d´haver estat distingit amb la Creu d´Or d´AEFE per l´ Excm. Sr. Jorge Castellá de Cot, President d´AEFE.

ampliar

 

 

ampliar

ampliar

Abril

 • D´esquerra a dreta: Sr. Luis García-Mussons y de la Peña, Vicepresident 1er d´AEFE. Professor Sr. Fernando Casado Juan, Director de l´Institut de l´Empresa Familiar i Catedràtic d´Economia de l´ Empresa de la Universitat de Barcelona. Sr. Jorge Castellá de Cot, President d´AEFE. Sr. Andrés Espinós Tayá, Vicepresident 2on d´AEFE, Sr. Germán Silva del Peso, Adjunt a Presidència d´AEFE.

ampliar

 • Professor Sr. Fernando Casado Juan, Director de l´Institut de l´Empresa Familiar i Catedràtic d´Economia de l´ Empresa de la Universitat de Barcelona, durant la seva intervenció.

ampliar

 • D´esquerra a dreta: Professor Sr. Fernando Casado Juan, Director de l´Institut de l´Empresa Familiar i Catedràtic d´Economia de l´ Empresa de la Universitat de Barcelona, durant la seva intervenció, rep el títol de Soci de Mèrit d´AEFE. Sr. Jorge Castellá de Cot, President d´AEFE.

ampliar

Maig

 • 6 de Maig, Tradicional Concert Dia d´Europa,  que aquest any coincideix amb la celebració del 5è Aniversari de la Firma dels Tractats de Roma.

 • A la Fotografia: Orquestra de Corda de Barcelona, integrada pels professors del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, així com d´altres prestigioses agrupacions d´Espanya i de  l´estranger. Va dirigir l´orquestra el professor Pedro Burzaco Ojeda.

ampliar

 

 • Contingut del Concert Dia d´Europa 2007
   

 • A la Fotografia: Panoràmica del fòrum de l´Auditori del "Casal del Metge", durant la celebració del Concert Dia d´Europa 2007.

 

ampliar

ampliar

 

10 de maig, AEFE participa anualment en la postulació del dia internacional del Càncer.

 • Senyores que van composar la Taula Petitòria d´AEFE. D´esquerra a dreta a peu dret: Lupe Vázquez, Ana Soler, Isabel Peraita, Mª Carmen Vidal i Ana Mª Huerta (Responsable de Marketing, Comunicació i RR.PP. d´AEFE). Asegudes d´esquera a dreta: Nina Castellá, Mª Agustina Sastre i Anna Castellá.

ampliar

 • Les senyores Ana Soler i Mª del Carmen Vidal recaudant fons per a la lluita contra el càncer.

ampliar

 • Viatge internacional d´AEFE a Berlin i voltans (Alemanya). Del 25 al 30 de maig de 2007.

 

 

 

ampliar

 • Distinció a la Delegació de TVE a Berlin. El  Sr. Philip Keutner va recollir la Distinció en nom de la Sra. Ana María Torrico Mediato, Delegada de TVE a Berlin.

 

ampliar

 • Distinció a l´Excm. Sr. Ignacio Olmos Serrano, Director del Institut Cervantes de Berlin.

 

ampliar

 • Distinció a l´Excm. Sr.  Juan José de Vicente Caballero, President de la Cambra Oficial Espanyola de Comerç en Alemanya i Representant de la Confederació Espanyola de Caixes d´Estalvis (CECA) a Frankfurt.

 

ampliar

 

ampliar

 

ampliar

 

ampliar

 

ampliar

 • Fotografia de família de la visita de la Agrupación Española de Fomento Europeo,  a  l'Ambaixada d´Espanya a Berlín.

 

ampliar

Juny

 • Visita al Saló Internacional de l´Automòbil. Del dia 9 al 17 de juny de 2007. Recinte ferial de Montjuïc.

  Per a més informació. http://www.salonautomovil.com

 

 

 • Convocatòria y Bases del Certamen Internacional de Fotografia AEFE´ARTE 2007

 

          ampliar

Juliol

 • Fotografia de la Conferència del Sr. Albert Batlle i Bastardas. Secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil. "Situació Penitenciària a Catalunya". Dia 4 de juliol de 2007 a les 20 hores.

 

ampliar

 • D´esquerra a dreta: Sr.  Luis García-Mussons y de la Peña, Vicepresident 1er d´ AEFE. Sr. Albert Batlle i Bastardas,  Secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil. Sr. Jorge Castellá de Cot, President d´AEFE.  Sr. Germán Silva del Peso, Adjunt a Presidència d´AEFE.

ampliar

 • D´esquerra a dreta: Sr. Albert Batlle i Bastardas,  Secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, rep el títol de Soci de Mèrit d´AEFE. Sr.  Jorge Castellá de Cot, President d´AEFE.

 

ampliar

Septembre

           

 

 • Lloc i dates de l´Exposició: Centre Cívic Cotxeres Borrell de Barcelona, Viladomat, 2-8 de Barcelona. Dijous 27 de setembre a les 19:00h Inauguració amb copa de cava. Divendres 28 de 10:00h a 22:00h i dissabte de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.
   

 • Seran premiades 5 obres: quatre les seleccionarà el jurat, especialment constituit y el cinquè premi s´asignarà mitjançant la votació dels socis i simpatitzants que assisteixen a l´exposició.

  RESUMEN AEFE´FOTO 2007

ampliar

 • Fotografia de la Inauguració oficial de l´Exposició. Dijous 27 de Setembre a les 19h. D´esquerra  a dreta: Sr.  José Coma de Matute Casas, Membre del Comitè Executiu d´AEFE. Sr. Javier Martín Cabré, Vocal d´AEFE. Sr.  Enric Galve, Membre del Jurat, President de Sonimagfoto i Director de Laboratoris EGM. Sr.  Martí Català Pedersen, Membre del Jurat i Fotògraf Professional. Sr.  Carles de Sicart, Membre del Jurat i Secretari del Gremi de Galeristes de Barcelona.

ampliar

Octubre

 

ampliar

 • El 13 d´octubre AEFE va participar en l´Homenatge a  l´artista pintor internacional, President d´Honor i Fundador de la "Fundación para la Paz en el Mundo", el Sr. Matt Lamb,  en el Reial Cercle Artístic de Barcelona.


  Components de la Taula Presidencial de l´Acte.  D´esquerra a dreta: Sr. Joan Abelló Prat, President del Reial Cercle Artístic. Sr.  Matt Lamb,  artista pintor internacional, President d´Honor i Fundador de la "Fundación para la Paz en el Mundo". Sr.  Dominicus Rodhe, President Executiu de la "Fundación para la Paz en el Mundo". Sr.  Jorge Castellá de Cot, President de l´Agrupación Española de Fomento Europeo.

 

 • Moment en el que el Pte d´AEFE, el Sr. Jorge Castellá de Cot, va lliurar  les credencials de la Distinció al Sr.  Matt Lamb, en presència del Sr. Fèlix Bentz Oliver, Vicepresident del Reial Cercle Artístic de Barcelona.

ampliar

 • Acte públic celebrat per La Pau en el Món, en la Plaça de la Catedral de Barcelona,  el 16 d´octubre, aprofitant l´assistència del Sr. Matt Lamb.

ampliar

    


Dissabte 20 d´octubre de 2007, a les 20:00 hores
          HOTEL ARTS BARCELONA     GL
         Gran Saló Gaudí

 

ampliar

 

ampliar

 • Seguint el programa es van lliurar  els Premis del Certamen Internacional de Fotografia AEFE´FOTO 2007.  

  Fotografia dels membres del Jurat i del President  de l´AEFE. D´esquerra a dreta: Il.lm. Sr. Félix Bentz, Director de TaXart i Vicepresident del Reial Cercle Artístic de Barcelona. Il.lm. Sr.  Carles de Sicart, Secretari del Gremi de Galeristes de Barcelona. Ilm. Sr. Martí Català, Fotògraf professional. Il.lm. Sr. Enric Galve, President del Saló de la Imatge Sonimagfoto (Fira de Barcelona) i gerent d´EGM Laboratoris Color. L´Excm. Sr. Jorge Castellá de Cot, President de l´AEFE i de la Fundación de la Agrupación Española de Fomento Europeo. Per motius professionals no va poder assistir l´Il.lm. Sr.  Manuel López, Periodista, editor i professor de comunicació. Finalment es va efectuar un reconeixement públic als socis fundadors de l´AEFE.

ampliar

 

 

 

 

 

ampliar

 • Sopar de Gala: Presentació Oficial de la Fundación de la Agrupación Española de Fomento Europeo. Lliurament de Premis del Certamen Internacional de Fotografia AEFE´FOTO 2007. Recononeixement públic als socis fundadors de l´AEFE.

  Fotografia de família

 

ampliar

 • Fotografia de l´Excma. Sra. Josefine Teixidó, esposa del nostre Soci Distingit, l´Honorable Sr. Cónsul de Malasia Sr.  Manuel A. Condeminas.

  L´Excma. Sra. Teixidó ens va obsequiar amb un magnífic recital, el qual va ser molt aplaudit. Gran fermall  d´or de la vetllada.

 

ampliar

 • Va finalitzar aquesta memorable vetllada amb una actuació d´Havaneres.

  Fotografia del conjunt d´Havaneres.

   

 

ampliar

 

 
Novembre

 • Visita al Saló Nàutic Internacional. Del dia 3 al 11 de novembre de 2007. El saló ocuparà per primera vegada els cinc pavellons del recinte ferial de Gran Via i la Mostra Flotant del Port Vell superarà les 250 embarcacions de la passada edició. 

  Més informació. http://www.salonnautico.com

 

 

 • IX Torneig Internacional de Golf AEFE. Club de Golf Camp Sant Vicenç Montalt. Diumenge, 18 de novembre de 2007.

   

 

 

 • Vista panoràmica del Camp de Golf Sant Vinceç de Motalt, on va tenir lloc  el IX Torneig Internacional de Golf AEFE. Stableford individual va ser la modalitat de joc.

   

 

ampliar

ampliar

 • Els campions van ser:

  Categoria Inferior: 1º Sr.  José Antonio Josa Bayo, 2º Sr. Albert Gardella Company, 3º Sr.  José Ayala Caelles.
  Categoria Superior: 1ª Sra.  María José Izquierdo González, 2º Sr.  José Ramón Recoder Sánchez, 3º Sr.  Aleix Margens Aymerich.
  Categoria Scratch: 1º Sr.  José Antonio Josa Bayo.

  Hi varem haver  trofejos a les categoríes: Masculina inferior i Superior  i  Femenina indistinta.

   

 

 

 • A les Sres. i Srs. premiats se´ls va lliurar el corresponent trofeig i diploma i com ja és habitual, tots els jugadors van ser obsequiats amb diferents regals.

   

 

ampliar

 • Taula Rodona "50  anys de la Unió Europea: Des de la Firma dels Tractats de Roma fins els nostres dies". Dia 22 de novembre de 2007. A les 19 hores. Amb motiu del 50è Aniversari de la signatura dels  Tractats de Roma. Modera l´Acte: Sr.  Josep Joan Pintó Ruiz. Ponents: Sr. Jaime Arias Zimerman, Sr. Carlos Güell de Sentmenat,  Sr.  Carlos Gasoliba i Bohm i Sr. Joaquim Llimona Balcells.

 

 

ampliar

 • Fotografia dels components de la Taula Rodona: D´esquerra a dreta: Ponent: Sr.  Joaquim Llimona Balcells, Professor de Dret  Comunitari de la U.B., President del Consell Català del Moviment Europeu. Ponent: Sr.  Carles A. Gasòliba i Böhm, Senador, President del Comitè Espanyol de la Lliga Europea de Cooperació Econòmica LECE. Moderador: Sr.  Josep Joan Pintó Ruiz, Acadèmic Numerari de la Real Academia de Jurisprudencia y Legislación, Vice President de la Fundació "la Caixa" (1999-2003), Degà Il.ltre. del Col.legi d´Advocats de Barcelona (1978-1982). Ponent: Sr. Carlos Güell de Sentmenat, President del Cercle d´Economia (1965-1969), President del Comitè Espanyol de la Lliga Europea de Cooperació Econòmica LECE (1977-1985). Ponent: Sr.  Jaime Arias Zimerman, Periodista, Conseller de Direcció de La Vanguardia.

  BREU RESUMEN DE LA TAULA RODONA: "50 ANYS DE LA UNIÓ EUROPEA: DES DE LA FIRMA DELS TRACTATS DE ROMA FINS ELS  NOSTRES DIES".

 

Desembre

 • Concert amb coral. Coral Jesús Maria de Barcelona. 12 de Desembre de 2007 a les 20:30h en la Basílica de la Mercè, Plaça de la Mercè, 1 de Barcelona.

 

 

 • Paraules de salutació del Pte.  de L´Agrupación Española de Fomento Europeo, Excm. Sr.  Jorge Castellá de Cot, el dia 12 de Desembre en la Basílica de la Mercè, en el CONCERT-CORAL a càrrec de la "Coral Jesús Maria de Barcelona", organitzat amb motiu de les festes nadalenques.

 

ampliar

 • Coral Jesús María de Barcelona, magistralment dirigida per la Sra.  Eulàlia Benito Ardèvol.  Es va interpretar un selecte repertori de nadales de diferents punts d´Europa i de la resta del món, propis de l´època.

 

ampliar

 

 

 • Com a acte final de les activitats de 2007,
  l´ Agrupación Española de Fomento Europeo, va cel.lebrar als salons del Círculo Ecuestre el TRADICIONAL SOPAR BENÈFIC DE NADAL per a recaudar fons per a un Centre benèfic. Es van  sortejar 116 regals, cada any de més qualitat. Se va aconseguir una recaudació de 5.763, 83 Euros, que aquest any van ser lliurats  per a  les reparacions de la Basílica de la Mercè.

ampliar

 • Paraules del Pte. d´AEFE, l´Excm. Sr. Jorge Castellá de Cot, agraint les aportacions dels assistents pel sorteig i posterior recaudació i felicitació nadalenca a tots els assistents.
   

 

ampliar

 • El nostre amic Pepe Llorens, ens va oferir la seva veu i art , al més pur estil de Frank Sinatra. Va ser llargament aplaudit.


   

 

ampliar