Español       Català        English      Deutsch   Français

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    Ελληνικα    Nederlands  Italiano      Português   РуссKий

 

ACTIVITATS AEFE 2011: "AEFE 20È ANIVERSARI´11"

Avanç del programa orientatiu d´activitats, les quals podran ser ajustades i ampliades al llarg de l´any.

Gener

 • ACTIVITAT CULTURAL

  VISITA A LA TORRE AGBAR.
  26 DE GENER DE 2011,

  Aquesta obra de l'arquitecte francès Jean Nouvel, és la icona més recent de Barcelona. Inaugurada el 2005, 144 metres d'alçada i 28 plantes

  (quatre d'elles subterrànies). És el tercer edifici més alt de la ciutat. Alberga la seu del Grup d'Aigües de Barcelona.
  La Torre Agbar és un símbol inequívoc de modernitat i disseny i s'ha convertit, en el nou emblema de Barcelona. La Torre AGBAR sorgeix de la terra amb la força d'un guèiser, per assolir el cel blau. Aquest edifici únic, està inspirat en el llegat arquitectònic de Gaudí i en les muntanyes de Montserrat. El seu perfil retalla l'skyline de la ciutat
  .
   

  Per a més informació:
  http://www.armacell.de/WWW/Armacell/INETFAQ.nsf/vFrame1/
  CE9E3B5304E3758980256B9900023C2A

 

 
 

 

 • El Grup Agbar és avui la capçalera d'un gran holding constituït per més de 150 empreses i 140 anys d'història que opera en àmbits relacionats amb els serveis a la col.lectivitat: cicle integral de l'aigua i salut, entre d'altres. El Grup Agbar és líder mundial tant en els àmbits que constitueixen l'eix essencial de les seves activitats relacionades amb el cicle de l'aigua, com en els sectors d'activitat que demana la nova societat, especialment en els de serveis de salut.

   

 

 
 

 

 • El Sr José Ireneu López Rodríguez, Director de Seguretat de la Torre AGBAR, va donar la benvinguda al grup de la Fundació AEFE, al qual va obsequiar amb un sumptuós aperitiu i va exposar en el que consistiria la visita.

 

ampliar

 

 • El Sr José Ireneu López Rodríguez, Director de Seguretat de la Torre Agbar, va donar a cadascun dels assistents un record de la Torre Agbar i al Sr Jorge Castellá de Cot, President de la Fundació AEFE, li va regalar un llibre dedicat, per a la Biblioteca de la Fundació.

 

ampliar

 

 • FotografIa de grup, junt  a la Sala d´Actes, a la base de la Torre AGBAR.

 

ampliar

 

 • Fotografia de grup, a la cúpula de la Torre AGBAR.

   

 

ampliar

 

 • Vista panoràmica de la Sagrada Família, des de la cúpula de la Torre AGBAR.

 

ampliar

 

 • Part superior de la cúpula de la Torre AGBAR.

   

 

ampliar

 

 • AEFE sintonitza amb les activitats amb motiu de la proclamació de l'ONU "L'Any Internacional dels Boscos".

 
 

 

 • L'Ideari de AEFE defensa l'ecologia, com un valor essencial, coincidint amb l'ONU. Els boscos i la seva ordenació sostenible poden contribuir significativament al desenvolupament sostenible, l'eradicació de la pobresa i l'assoliment dels objectius de desenvolupament convinguts internacionalment, inclosos els objectius del desenvolupament del mil lenni. 

 
 

 

 
Febrer

 • ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA DE SOCIS.
  EXCLUSIVA PER SOCIS.
  16 febrer 2011.
  Primera convocatòria: 18.30h.
  Segona convocatòria: 19h.
  Reial Cercle Artístic de Barcelona (C / Arcs, 5)
  .


   

 

ampliar

 

 • D'esquerra a dreta: Sr Josep Coma-Matute i Casas, coordinador general. Sr Jorge Castellá de Cot, President de AEFE. Sr Andrés Espinós Taya, Vicepresident 2òn AEFE. Sr Luis García-Mussons i de la Penya, Vicepresident
  1er
  AEFE
  .


   

 
ampliar

 

 • Van assistir nombrosos socis a l'Assemblea i el president de AEFE, Sr Jorge Castellá de Cot, va aprofitar per fer balanç de totes les activitats esdevingudes des del naixement de AEFE el 1991, ja que el 2011 AEFE celebra el seu 2O Aniversari i també va exposar el programa especial a aquest efecte.
 

ampliar

 

 • Els diferents assistents a l'Assemblea seguir amb molta atenció l'ordre del dia, alhora que van participar d'una forma molt activa, en un col.loqui posterior molt enriquidor.

 

ampliar

 

 • AEFE sintonitza amb les activitats amb motiu de la proclamació de l'ONU "L'Any Internacional de la Química". La celebració a nivell mundial dels èxits de la Química i la seva contribució al benestar de la Humanitat.

  A més, La química està ajudant a la creació d'aliments, per eradicar la fam al tercer món ia altres substàncies, per a l'eliminació de malalties
  .

 
 

 

 • La declaració del 2011 com a Any Internacional de la Química és una iniciativa de la IUPAC (Unió Internacional de Química Pura i Aplicada, per les sigles en anglès) i la UNESCO, i va ser decretada per l'Assemblea General de Nacions Unides el 30 de desembre de 2008. Sota el Lema "Chemistry: our life, our future" ("Química - la nostra vida, el nostre futur"), les metes d'aquesta commemoració són: incrementar l'apreciació pública de la Química com a eina fonamental per satisfer les necessitat de la societat, promoure l'interès per la química entre els joves, i generar entusiasme pel futur creatiu de la química.

 
 

 

 
Març


 

ampliar

 • PROGRAMA DE LA GALA SOLIDÀRIA, EN LA QUAL LA FUNDACIÓ AEFE VA SER COLABORADORA.
  • LA RECAPTACIÓ ES VA DESTINAR ALS PROJECTES:

   1 .- DE LA FUNDACIÓ IAVNANA, LA QUAL ES DEDICA A GEÒRGIA A L'ASSISTÈNCIA A CAUSA DE LA DISGREGACIÓ DE LA UNIÓ SOVIÈTICA,  DELS 5.400 NENS QUE VIUEN
   EN ORFANATS, DELS QUALS 156 SÓN ORFES.

   2 .- DE LA FUNDACIÓ SOS "DIA UNIVERSAL DE LA INFÀNCIA", QUE TREBALLA PER A LA RECONSTRUCCIÓ DE L'ESCOLA INFANTIL CITY SOLEIL A HAITÍ, DESPRÉS DEL TERRATRÈMOL
   .
    

   Venda d´entrades al ServiCaixa:
   http://www.servicaixa.com/nav/es/index.html


 

ampliar


 

 

ampliar


 

ampliar

 

ampliar

ampliar


 

ampliar

Abril

 • Com cada any AEFE és una de les entitats convidades a la celebració de la Diada de Sant Jordi, al Palau de la Generalitat i al posterior esdeveniment, aquest any a la Basílica de la Sagrada Família.
  A la fotografia el Molt Hble. Sr Artur Mas
  i Gabarró, President de la Generalitat de Catalunya, xerrant animadament amb el Sr Jorge Castellá de Cot, President d´AEFE.

 

 • A la Diada de Sant Jordi, un cop van concloure els actes al Palau de la Generalitat, aquest any va tenir lloc a la Basílica de la Sagrada Família, un magnífic esdeveniment de germanor entre Catalunya i el  Japó, com a prova de solidaritat per la tragèdia esdevinguda a l'estimat país nipó.
  A la fotografia el Molt Hble. Sr Jordi Pujol i Soley, Expresident de la Generalitat de Catalunya, juntament amb amb la seva dona l'Honorable Sra Marta Ferrusola i Lladós i el Sr Jorge Castellá de Cot, President d'AEFE.

 

 • Durant la Diada de Sant Jordi, en l'esdeveniment de germanor entre Catalunya i Japó de la Basílica de la Sagrada Família, com a prova de solidaritat per la tragèdia esdevinguda a l'estimat país nipó.
  A la fotografia el Sr Jorge Castellá de Cot, President d´AEFE, junt amb el llavors Il.lm. Sr. Xavier Trias i Vidal de Llobatera de l'Ajuntament de Barcelona i des de juny de 2011, Excm. Xavier Trias i Vidal de Llobatera, Alcalde de Barcelona.
   

 

 

 

 • AEFE assisteix a les activitats amb motiu del 150 Aniversari de l'Ateneu Barcelonès. La història de l'Ateneu és la història del seu progressiva obertura cap a tota la societat. Des dels seus orígens, ha acompanyat la vida urbana com una tribuna de primeríssima significació i magnitud. En l'actualitat, la modernització de l'Ateneu és irreversible i els projectes en marxa així ho confirmen. Avui l'Ateneu torna a ser un referent social i ciutadà reafirmant el seu paper cívic, intel.lectual i cultural. I és en aquest context en el qual l'Ateneu vol celebrar els seus 150 anys d'activitats amb una mirada del present i del futur.

 

 • ACTIVITAT BENÈFICA

  ACTIVITAT AMB MOTIU DE LA PROCLAMACIÓ DEL DIA 2 D´ABRIL COM "EL DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL" I EL 23 D´ABRIL "EL DIA DE SANT JORDI".
   

  LA DONACIÓ AL VALL D´HEBRON   VA TENIR LLOC
  EL 28 D´ABRIL DE 2011.

 

 

 • D'esquerra a dreta assegudes: Sra Ana Soler i Sra Maria González, membres del Comitè Femení de Beneficència de la Fundació AEFE. Sra M ª Ángeles Colllado, Àrea Maternoinfantil, Unitat d'Atenció al Ciutadà i Treball Social de la Vall d'Hebron. A peu dret: Sr Jorge Castellá de Cot, President de la Fundació AEFE. Sra Ana Mª Huerta, Responsable de Màrqueting, Comunicació i Relacions Públiques de la Fundació AEFE i Sr José Coma-Matute i Casas, Patró de la Fundació AEFE.

 

 

 • A l'entrada de la Vall d'Hebron hi ha una escultura del Sr Ramon Coll, distingit per AEFE. D'esquerra a dreta: Sr Josep Coma-Matute i Casas, Patró de la Fundació AEFE. Sra Maria González, membre del Comitè Femení de Beneficència de la Fundació AEFE. Sra Ana Mª Huerta, Responsable de Màrqueting, Comunicació i Relacions Públiques de la Fundació AEFE. Sra Ana Soler, membre del Comitè Femení de Beneficència de la Fundació AEFE. Sr Jorge Castellá de Cot, President de la Fundació AEFE.

 

 

 • Part dels llibres donats per la Fundació AEFE estaran ubicats en aquesta biblioteca de la Vall d'Hebron.

 

 

 • Part dels llibres donats per la Fundació AEFE estaran ubicats a les biblioteques mòbils de la Vall d'Hebron.

 

 

 • Les instal.lacions de la Vall d'Hebron estan molt condicionades per als menors i gaudeixen d'un fantàstic personal.

  Els llibres donats per la Fundació AEFE a la Vall d'Hebron eren bilingües, pedagògics, no violents i res sexistes, per promoure els valors dels més petits, ajudar-los a fer la seva estada més suportable durant el seu internament i promoure lectura durant les celebracions del Dia internacional del Llibre Infantil i de la Diada de Sant Jordi.

 

 

 • ACTIVITAT BENÈFICA

  ACTIVITAT AMB MOTIU DE LA PROCLAMACIÓ DEL DIA 2 D´ABRIL COM "EL DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL" I EL 23 D´ABRIL "EL DIA DE SANT JORDI".
   

  LA DONACIÓN A GLAMPARETES, CENTRE DE CÀRITAS  QUE TREBALLA A LA BARCELONETA .

   

 

 

 • D'esquerra a dreta amb part dels llibres donats: Sra Juana Martín, cap del Departament de Ciutat Vella-Poble Sec i Migració i Codesenvolupament de Càritas Diocesana de Barcelona. Sra Margarita Porter i Sra Isabel Peraita, ambdues del Comitè Femení Benèfic de la Fundació AEFE. Sra Naima Aliguer, Treballadora Social de Càritas. Sra Ana María Huerta, Responsable de Màrqueting, Comunicació i Relacions Públiques de la Fundació AEFE. Sr Javier Matín Cabré, Patró de la Fundació AEFE. Sra Ana Soler i Sra Dolors Pose, ambdues del Comitè Femení Benèfic de la Fundació AEFE.

 

 

 • Els nens i nenes de Glamparetes, ens van lliurar aquest magnífic dibuix en agraïment per la donació de llibres, que la Fundació de Foment Europeu els havia fet lliurament.

  D'esquerra a dreta amb part dels llibres donats: Sra Isabel Peraita, Sra Margarita Porter i Sra Ana Soler, membres del Comitè Femení Benèfic de la Fundació AEFE. Sr Javier Matín Cabré, Patró de la Fundació AEFE. Sra Ana María Huerta, Responsable de Màrqueting, Comunicació i Relacions Públiques de la Fundació AEFE. Sra Dolors Pose, membre del Comitè Femení Benèfic de la Fundació AEFE.

 

 

 • Durant la visita a Glamparetes vam poder ser testimonis de la magnífica tasca que Càritas una vegada més, realitza en aquest cas al barri de la Barceloneta de Barcelona.

  Els nens i nenes, van fer aquest magnífic dibuix en agraïment per la donació de llibres, que la Fundació de Foment Europeu els havia lliurat
  .

 

 

 • Les instal.lacions de Glamparetes estan molt condicionades per als menors, gaudeixen d'un fantàstic personal i en les parets hi ha nombrosos dibuixos, com mostra la fotografia.


  Els llibres donats per la Fundació AEFE a Glamparetes eren bilingües, pedagògics, no violents i res sexistes, per promoure els valors dels més petits, ajudar-los a fer la seva estada més suportable durant el seu internament i promoure lectura durant les celebracions del Dia Internacional del Llibre infantil i de la Diada de Sant Jordi
  .

 

 

 

Maig

 


 

 


 

 • El president d´AEFE durant el seu speech, en què va fer alusió a la celebració del Dia d'Europa, alhora que va recordar la sintonia de l'Ideari de l´AEFE amb els principis fundacionals d'Europa.


   

 


 

 • El Quintet de corda "Barcelona", va oferir un meravellós recital per commemorar el Dia d'Europa.

   

 


 

 • La Sala de Concerts del Reial Cercle Artístic de Barcelona va ser l'escenari, del tan entranyable Concert Dia d'Europa.


   

 

 


 

 


 

 


 

 • El 13 de maig de 2011 a les 20.30h a
  l'
  Hotel Park Plaza Westminster Bridge de Londres, va tenir lloc la concessió oficial i imposició de Distincions.
  D'esquerra a dreta: Sr Javier Martín Cabré, Vocal de la Junta Directiva d´AEFE. Sra Montserrat Urgell Teixidor, presidenta MOPEC 2007. Sr Fernando Pérez Fraile, president de la Cambra de Comerç Espanyola a Gran Bretanya. Sr Jorge Castellá de Cot, President d'AEFE. Excm. Sr Carles Casajuana Palet, ambaixador d'Espanya a Londres. Sra Donya María González García, consellera DO Gràfics BARCELONA. Sr José Manuel Salillas García, director general de Ràdio Nacional d'Espanya a Barcelona i President de Ràdio Terrassa i Ràdio Club 25. Sr José Coma-Matute i Casas, Coordinador General AEFE
  .

ampliar

Juny

 

 • Alguns dels participants AEFE en la
  col.lecta del Dia del Càncer, a les quals
  AEFE els agraeix la seva col.laboració.
  D'esquerra a dreta: Sra. Carmen Vidal, Sra Margarita Porter, Sra Ana Soler,
  Sr. Javier Martín Cabré (Vocal de la Junta
  Directiva de AEFE), Sra Maria González,
  Sra Dolors Pose, Sr José
  Coma-Matute i Casas (Coordinador General de
  la Junta Directiva de AEFE) i Sra
  Ana M ª Huerta (Responsable de
  Màrqueting, Comunicació i RR.PP. AEFE)
  .
   
 

 • D'esquerra a dreta: Sra Margarita Porter i
  Sra
  Carmen Vidal, durant la postulació
  .
 

 • Des de la seva creació fa ja 20 anys,
  AEFE
  porta realitzant la Taula petitòria del càncer.
  La Taula va ser molt concorreguda durant
  tot el matí.
  A la fotografia la Sra
  Ana M ª Huerta (Responsable de
  Màrqueting, Comunicació i RR.PP. AEFE)
  .
 

 • ACTIVITAT BENÈFICA

  ACTIVITAT BENÈFICA EN 
  L´ANY INTERNACIONAL DE L´ALZHEIMER 2011.

  20H CONCERT GRATUÏT A LA CATEDRAL DE BARCELONA.
  22,30H SOPAR BENÈFIC A L´HOTEL COLÓN.

  DIVENDRES 3 DE JUNY.   
  ASSISTÈNCIA DE DIVERSOS ARTISTES I NUMBROSES AUTORITATS POLÍTIQUES, MILITARS,
  ECLESIÀSTIQUES I CIVILS.

  COMUNICAT ALS SOCIS

  CARTEL
  ACTES BENÈFICS FUNDACIÓ AEFE

  NOTA DE PREMSA

 

 • LA RECAPTACIÓ ES VA DESTINAR A LA
  FUNDACIÓ PASQUAL MARAGALL PER A LA
  INVESTIGACIÓ SOBRE L'ALZHEIMER
  .
 

 • CARTELL DELS ESDEVENIMENTS BENÈFICS.

ampliar

 • D'esquerra a dreta: Dr Jordi Camí, Director de
  la Fundació Pasqual Maragall, el qual sosté el
  cartell dels esdeveniments benèfics. Sr Pasqual
  Maragall i Mira, President del Patronat de
  la Fundació que porta el seu nom, que mostra
  el Diploma de la Fundació de Foment Europeu a
  la Fundació que ell presideix. Sr
  Jorge Castellá de Cot, President de la Fundació
  de Foment Europeu, que subjecta el taló amb la recaptació obtinguda en els actes benèfics.
  Sra Diana Garrigosa, vicepresidenta 1a del Patronat de la Fundació i esposa del
  Sr Pasqual Maragall
  .
 

 • D'esquerra a dreta: Sr Pasqual
  Maragall i Mira, President del Patronat de
  la Fundació que porta el seu nom, el qual sosté el
  cartell dels esdeveniments benèfics i mostra
  el Diploma de la Fundació de Foment Europeu a
  la Fundació que ell presideix. Sr
  Jorge Castellá de Cot, President de la Fundació
  de Foment Europeu.
   
 

 • D'esquerra a dreta: Dr Jordi Camí, Director de
  la Fundació Pasqual Maragall. Srs Salillas.
  Sr José Coma-Matute i Casas, Patró de
  la Fundació de Foment Europeu.
  Sra Maria González, membre del Comitè
  benèfic de la Fundació de Foment Europeu.
  Sr Pasqual Maragall i Mira, President del
  Patronat de la Fundació que porta el seu nom.
  Sr Jorge Castellá de Cot, President
  de la Fundació de Foment Europeu.
  Sra Diana Garrigosa, vicepresidenta 1a del Patronat de la Fundació i esposa del
  Sr Pasqual Maragall. Sra Ana Soler,
  membre del Comitè benèfic de la Fundació de
  Foment
  Europeu. Sr Javier Martín Cabré,
  Patró de la Fundació de Foment Europeu.
  Ana M ª Huerta, Responsable de
  Màrqueting, Comunicació i Relacions Públiques
  de la Fundació
  de Foment
  Europeu.
 

 • Gairebé 1.000 persones van acudir al magnífic
  concert, dut a terme en el marc incomparable
  de la catedral de Barcelona
  .

  Programa del concert

   

 

 • El Eminentíssim i Reverendíssim Dr Lluís Martínez
  Sistach
  (Cardenal Arquebisbe de Barcelona),
  al costat del Sr Jorge Castellá de Cot (President
  de la Fundació de Foment Europeu),
  durant
  el concert a la catedral
  .
 

 • La Sra Alicia Sánchez-Camacho
  Pérez (Presidenta del Partit Popular de Catalunya),
  al
  costat del Sr Jorge Castellá de Cot (President
  de la Fundació de Foment Europeu),
  durant
  el concert a la catedral
  .
 

 • La primera fila d'autoritats a la catedral va estar formada de dreta a esquerra: Eminentíssim i Reverendíssim Dr Lluís Martínez Sistach (Cardenal Arquebisbe de Barcelona), Sr Jorge Castellá de Cot (President de la Fundació de Foment Europeu),
  Sra Alicia Sánchez-Camacho Pérez
  (Presidenta del Partit Popular de Catalunya),
  Sra Plans de Lluna (Portaveu Adjunta del
  Grup Parlamentari del Partit Popular) i
  Sr Don Jordi Camí (Director de la Fundació Maragall).
 

 • El Sr Jorge Castellá de Cot (President
  de la Fundació de Foment Europeu), durant el seu
  speech a la catedral, en el qual va recalcar que
  estem en l'Any Internacional de l'Alzheimer i
  que la Fundació de Foment Europeu, s'adhereix a aquesta efemèride celebrant dos actes solidaris:
  un concert i un sopar benèfic
  .
 

 • El Dr Jordi Camí, Director de la Fundació Maragall,
  va exposar la importància de la investigació, de la conscienciació social i d'esdeveniments solidaris
  d'aquest calibre, per ajudar a l'Alzheimer
  .
 

 • El Eminentíssim i Reverendíssim Dr Lluís Martínez
  Sistach
  (Cardenal Arquebisbe de Barcelona),
  va animar als assistents a gaudir del concert en
  la catedral a la vegada que va exposar la
  necessitat
  de la solidaritat cap als malalts
  d'Alzheimer
  i la conscienciació social per
  ajudar-los.
 

 • A l'altar de la catedral, d'esquerra a dreta:
  Sra Josefine Teixidó (soprano), Sr
  Salvador Ribas (Director de l'Orquestra de Cambra Salvador Ribas), Sra Alicia Sánchez-Camacho
  Pérez (Presidenta del Partit Popular de Catalunya),
  Sra
  Gwen Perry (artista nord-americana), Sr
  Jorge Castellá de Cot (President de la
  Fundació de Foment Europeu), Sra Glòria
  Alcón (Compositora de la sardana Doverenca) i
  Silvia Tarragona (Periodista)
  .
 

 • L'Orquestra de Cambra Salvador Ribas va ser
  llargament aplaudida
  .
 

 • La Sra Glòria Alcón, compositora de la
  sardana Doverenca, rep l'ovació del públic
  .
 

 • La Sra Silvia Tarragona, prestigiosa periodista
  a nivell internacional va conduir el concert amb
  mestratge, sensibilitat i una enorme
  professionalitat
  .
 

 • La Sra Josefine Teixidó, soprano, va ser aclamada
  pel públic
  que abarrotava
  la catedral.
 

 • La cantant nord-americana Gwen Perry,
  de renom mundial, va captivar els assistents amb
  un recital de gospel sense precedents
  .
 

 • Durant el sopar benèfic a l'Hotel Colón,
  el Sr Jorge Castellá de Cot
  (
  President de la Fundació de Foment Europeu),
  va realitzar un
  magnífic speech
  i va agrair
  als assistents la seva contribució a l'Alzheimer
  .
 

 • Durant el sopar benèfic a l'Hotel Colón,
  el Dr Jordi Camí, Director de la Fundació Maragall,
  recalcar el fet que la investigació ocupa
  un lloc vital en l'Alzheimer
  .
 

 • Durant el sopar benèfic a l'Hotel Colón,
  el Sr Tono Folguera, productor executiu de la
  pel.lícula que ha aconseguit un Goya: "Bicicleta,
  cullera, poma ", va exposar la manera
  meravellosa aventura que havia suposat la
  realització d l'esmentada pel.lícula, alhora que va recalcar
  la vessant humana en la conscienciació que
  través d'ella s'està aconseguint cap l'Alzheimer
  a tot el món
  .
 

 • Durant el sopar benèfic a l'Hotel Colón,
  el Sr Jorge Castellá de Cot (President de la
  Fundació
  de Foment Europeu), va fer lliurament
  al
  Sr Salvador Ribas, director de
  l'Orquestra
  de Cambra Salvador Ribas,
  d'un Diploma
  .
 

 • Durant el sopar benèfic a l'Hotel Colón,
  el Sr Jorge Castellá de Cot (President de la
  Fundació
  de Foment Europeu), va fer lliurament
  a
  la Sra Josefine Teixidó (Soprano), d'un
  Diploma
  .
 

 • Durant el sopar benèfic a l'Hotel Colón,
  el Sr Jorge Castellá de Cot (President de la
  Fundació
  de Foment Europeu), va fer lliurament
  a
  la Sra Gwen Perry (Cantant nord-americana),
  d'un Diploma
  .
 

 • AEFE assisteix als actes amb motiu
  de la proclamació de la UE per al 2011
  com: "Any Europeu de les
  activitats de Voluntariat que Fomenten
  una Ciutadania Activa "
  .
  AEFE contribuirà a posar de manifest
  que el voluntariat és una de les
  dimensions essencials de la ciutadania activa
  i de la democràcia, que plasma en la pràctica
  valors europeus com ara la solidaritat i
  la no discriminació i contribueix així a un
  desenvolupament harmònic de les nostres societats
  europees
  .
 

 • Assenyalar que AEFE va distingir amb la Creu d'Or
  en el seu dia a Vicente Ferrer, D.E.P., i ara
  recolza el seu nomenament per al Nobel de la Pau.

  El 19 de juny de 2011 s´han  complert dos anys
  de la mort de Vicente Ferrer
  .

 

 

 • ACTIVITAT BENÈFICA

  AEFE colabora en L´ACTE SOLIDARI
  en favor de la Investigació d´enfermetats infantils
  del HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU.

  Hotel Juan Carlos I de Barcelona.
  10 de juny de 2011, a les 20h.

 

 

 • II TROBADA ROTARIA
  ROTARY AMB ELS NENS
  Destinació de la Recaudació:
  80% Sant Joan de Déu
  20% PolioPlus
   

 

 

 • D´esquerra a dreta: Sr. Jorge
  Castellá de Cot, President de la Fundació
  de Foment Europeu. Sr. Emili Bargalló
  Angerri, Director de la Fundació Sant Joan de Déu.

   

 

 

 • D´esquerra a dreta: Sr. Pere Galbany
  Villà, Governador del Districte 2202 de Rotary.
  Sr. Jorge Castellá de Cot, President de la
  Fundació de Foment Europeu.

 

 

 • D´esquerra a dreta: Sr. Jorge Castellá
  de Cot, President de la Fundació
  de Foment Europeu.
  Excm. Sr. Xavier Trias
  i Vidal de Llobatera, alcalde de Barcelona.
  Ana Mª Huerta, Responsable de
  Marketing, Comunicació
  i RR.PP. de la Fundació de Foment Europeu.

   

 

 

 • D´esquerra a dreta: Sra.Ana María
  Huerta, Responsable de Marketing, Comunicació i
  RR.PP. de la Fundació de Foment
  Europeu. Honorable  Sra. Juana Ortega i
  Alemany, Vicepresidenta del Govern de Catalunya
  y Titular del Departament de Governació i
  Relacions Institucionals.  Sr. Jorge
  Castellá  de Cot, President de la Fundació de
  Foment Europeu.

 

 

 • Fotografia al fons de l'Oli Carbonell Massabé,
  emmarcat, amb un valor de 1620E, el qual va ser
  donat per la Fundació de Foment Europeu.

 

 

 • El Sr Jorge Castellá
  de Cot, President de la Fundació de Foment
  Europeu
  , lliurant a la guanyadora del sorteig
  l'Oli
  aportat per la Fundació AEFE
  .

 

 

 • En el llistat dels 10 Premis Principals
  apareix l´Oli Carbonell Massabé,
  emmarcat, amb un valor de 1620E, el qual va ser
  donat per la Fundació de Foment Europeu.
 

 

 

 

 • D'esquerra a dreta: Sr Jorge
  Castellá de Cot, President de la Fundació
  de Foment Europeu. Sr Joan Gassó
  Navarro, President de GAES. Sr
  Marc Becerra, director d'informàtica de
  GAES i Joan Gassó Sarrias, director de
  nous projectes i fill del president de GAES.

 

 

 • La visita a GAES va ser molt completa,
  il.lustrativa i enriquidora. Els audiòfons
  estan fets d'una manera molt acurada,
  professional i meticulosa. GAES cuida molt el
  capital humà.
   

 

 
Juliol

 • LA FUNDACIÓ DE FOMENT EUROPEU AEFE SINTONITZA  AMB A LA CELEBRACIÓ DELS 500 ANYS DEL PRIMER CARILLÓ (ÒRGAN AERI O ÒRGAN DE CAMPANES) REFERIT
  (OUDENAARDE, FLANDES),
  1520-2010.
  DURANT 2011, HAURÀ ACTIVITATS.
  LA FUNDACIÓ AEFE
  EMFATITZA LA MÚSICA COM VALOR CULTURAL, DE UNIÓ ENTRE ELS POBLES I D'INTEGRACIÓ SOCIAL.
  LA MÚSICA NO IDIOMES NI FRONTERES.

AEFE ASSISTEIX AL XVIIIÈ FESTIVAL INTERNACIONAL
DE CARILLÓ DE BARCELONA.
16, 17, 23 I 24 DE JULIOL A LES 21H.
PALAU DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA .
PATI DELS TARONGERS O GALERIA GÒTICA

 

 

 

 

 • "ANY JOAN MARAGALL 2010-2011".
  AEFE ASSISTEIX A LES ACTIVITATS, AMB MOTIU DE LA CELEBRACIÓ DEL 150È ANIVERSARI DEL NAIXEMENT I 100 ANYS DE LA MORT DEL POETA JOAN MARAGALL I GORINA (BARCELONA, 10 D´OCTUBRE DE
   1860 - 20 DE DESEMBRE DE 1911).

 

 

 

 

Agost

 • AEFE assisteix a les activitats amb motiu de la proclamació de l'ONU "L'Any Internacional de la Joventut", que s'estén des el 12 d'agost de 2010 fins l'11 d'agost de 2011, sota el lema "el nostre any, la nostra veu" .

 

 
 
Setembre

 • EXPOSICIÓ BENÈFIC-SOLIDÀRIA

   

  La Fundació de Foment Europeu, juntament amb el Reial Cercle Artístic de Barcelona, així com el Rotary Club Barcelona Centre i Barcelona Club Rotary Alba, organitzen una exposició solidària a favor de l'estimat país nipó: Japó'ART11 - 日本国 'ART11. El projecte té el suport del Consolat General del Japó a Barcelona. Així mateix, compta amb la col.laboració de l'ACPRI: Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals, del Club de Màrqueting de Barcelona: CMB i del Col.legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya.

  Del 8 de septiembre al 2 de octubre de 2011.
   

  CARTELL DE L´EXPOSICIÓ

  CONVOCATÒRIA D´AEFE

  NOTA DE PREMSA
   

Es poden comprar obres fins el 31 d´octubre!!!


 

 

 • Inauguració oficial 15 de setembre a les 19h.
  Assistència del Cònsol General del Japó,
  l´Hble. Sr. Hidehiro Tsubaki
  i d´altres autoritats eclesiàstiques, polítiques, militars i civils. La inauguració tindrà una exhibició de l´Escola de Karate KENKYU-KAI.

                          INVITACIÓ A LA INAUGURACIÓ


  Reial Cercle Artístic de Barcelona.
  C/Arcs, 5 de Barcelona.

 

 

 • Eminentíssim i Reverendíssim Dr Lluís Martínez Sistach (Cardenal Arquebisbe de Barcelona), durant el seu speech en la inauguració oficial de l´exposició.
   

 

 

 • L´Honorable Sr. Hidehiro Tsubaki,
  Cònsol General del Japó, va fer un speech molt emotiu.

 

 

 • El Sr. Jorge Castellá de Cot,  President de la Fundació de Foment Europeu, AEFE, durant la seva intervenció.

 

 

 • El Sr. José Fèlix Bentz, President del Reial Cercle Artístic de Barcelona com anfitrió i coorganitzador, va conduir la presentació de l´event.

 

 • El Sr. Xavier Mateu,
  Governador Districte 2202 Rotary International,  any 2008-2009, durant la seva intervenció.

 

 • D´esquerra a dreta: Sr. Santiago Recasens,  President del Barcelona Club Rotary Alba. Sr. Xavier Mateu,
  Governador Districte 2202 Rotary International,  año 2008-2009.  Honorable Sr. Hidehiro Tsubaki,
  Cònsol General del Japó. Sr. José Fèlix Bentz, President del RCA. Sr. Jorge Castellá de Cot,  President de la Fundació de Foment Europeu, AEFE. Sr. Antonio Ayan,
  Vicepresident del RCA. Sr. Enrique Beltrán, President del Rotary Club Barcelona Centre 2011-2012.

 

 

 • Eiji Kaji,  Mestre i Artista va fer lliurament a les màximes autoritats d´una obra seva. Fotografia junt a l´Honorable Sr. Hidehiro Tsubaki, Cònsol General del Japó, el grup de karateques, que van realitzar l´exhibició i Ana María Huerta, Responsable de Marketing, Comunicació i RR.PP. de la Fundació AEFE, coorganitzadora de l´exposició.

 

 

 • Exhibició dels karateques de l´Escola KENKYU-KAI.

 

 

 • L'auditori del Reial Cercle Artístic va estar ple i els assistents van seguir amb molta atenció el desenvolupament l'esdeveniment.

 

 

 • Els assistents a la inauguració van abarrotar les instal.lacions del Reial Cercle Artístic, van visitar l'exposició, van comprar obres, la recaptació de la qual anirà per al Japó,  i van oferir les seves aportacions a les guardioles solidàries, situades a aquest efecte.

 

 

 

 • Excm. Xavier Trias i Vidal de Llobatera, Alcalde de Barcelona, va voler donar suport personalment a la iniciativa benèfica i va visitar per això l'exposició, la qual li va agradar molt.

  A la fotografia al costat del Sr Jorge Castellá de Cot, President de la Fundació AEFE i al Sr José Coma-Matute i Casas, vicepresident 1r
  AEFE.

 

 

 

 • Excm. Xavier Trias i Vidal de Llobatera, Alcalde de Barcelona, va destacar els valors comuns entre el Japó i Catalunya, alhora que va agrair als artistes la seva generositat en cedir les obres i als assistents la seva solidaritat adquirint pintures i aportant donatius en les guardioles solidàries.

 

 

 • Excm. Xavier Trias i Vidal de Llobatera, Alcalde de Barcelona, va presidir l´acte i apareix amb les primeres autoritats, com mostra la fotografia, durant el speech de benvinguda.

 

 

 

 • El Consolat del Japó a Barcelona ha donat suport a aquesta iniciativa i prova d'això, la presència de l'Honorable Sr Hidehiro Tsubaki, Cònsol General del Japó tant en la inauguració de l'exposició, com en les diferents conferències. A més, manté una relació molt cordial amb la Fundació AEFE i en la fotografia està al costat del Sr. Jorge Castellá de Cot, President de la Fundació AEFE.

 

 

 

 • Van  tenir lloc dos interessants conferències sobre el Japó:

  1 .- Conferència d'accés gratuït. "IKEBANA: L'ART JAPONÈS D'ARRANJAMENT FLORAL". 21 de setembre a les 19h al Reial Cercle Artístic de Barcelona (C / Arcs, 5). Sra Anna Sabaté i Amorós. Professora d'Art Floral Japonès IKEBANA de l'Escola Ikenobo de Kyoto, Japó. Membre de IKEBANA INTERNACIONAL.
  Apertura i tancament: Sr. Antonio Ayan, Vicepresident del Reial Cercle Artístic de Barcelona.

 

 

 • La Sra. Anna Sabaté i Amorós. Professora d'Art Floral Japonès IKEBANA, va aportar un meravellós exemple als assistents, els quals el van observar amb gust.
   

 

 

 • La professora Sabaté va il.lustrar la seva conferència amb nombroses fotografies, exemples i anècdotes.

   

 

 

 • El pintor Eiji Kaji va fer entrega d'una pintura com a agraïment a la conferenciant, la qual cosa va resultar del seu màxim grat. En la fotografia apareix al costat del Sr. Antonio Ayan, vicepresident del Reial Cercle Artístic de Barcelona.

   

 

 

 • 2 .- Conferència d'accés gratuït. "JAPÓ: AHIR, AVUI I DEMÀ". 29 set 2011 a les 19h. Sr Ángel Ferrer i Casals. Catedràtic Emèrit d'Estudis Estrangers de la Universitat de Kyoto. El 2003 Sa Majestat l'Emperador li va atorgar la condecoració "KYOKUJITSUSHÔ": Ordre del Sol Naixent, Raigs Daurats i Roseta. Obertura i tancament: Sr Jorge Castellá de Cot, President de la Fundació de Foment Europeu, AEFE.

 

 

 • El Sr. Àngel Ferrer i Casals. Catedràtic Emèrit d'Estudis Estrangers de la Universitat de Kyoto, va realitzar una magnífica conferència. A la dreta de la fotografia apareix el Sr. Jorge Castellá de Cot, President de la Fundació de Foment Europeu, AEFE, qui va dur a terme l'obertura, va conduir un animat col.loqui i va tancar l'acte.

 

 

 • El Professor Àngel Ferrer i Casals, va dur a terme una magnífica ponència, il.lustrada amb nombroses vivències personals ja que va residir durant 35 anys al país nipó.

 

 • D'esquerra a dreta: La Sra. Anna Sabaté i Amorós. Professora d'Art Floral Japonès IKEBANA. El Sr. Àngel Ferrer i Casals. Catedràtic Emèrit d'Estudis Estrangers de la Universitat de Kyoto. Eiji Kaji, Mestre i Artista. Sr. José Fèlix Bentz, President del Reial Cercle Artístic de Barcelona. Sr. Jorge Castellá de Cot, President de la Fundació de Foment Europeu, AEFE.

 

 

 • AEFE ASSISTEIX A LES CELEBRACIONS
  DEL 25 DE SETEMBRE:
  DIA INTERNACIONAL PER LA PAU.

 
 
Octubre

 

 
Novembre
 

 • SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL

  VISITA AL SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL,
  EN EL  50È ANIVERSARI DEL 5 AL 13 DE
  NOVEMBRE.


  Als recintes de Gran Via i el Port Vell.

  http://www.salonnautico.com

   

  CONVOCATÒRIA

 

 

 • AEFE ASSISTEIX A LES ACTIVITATS AMB MOTIU DEL 20 DE NOVEMBRE: PROCLAMACIÓ DE L'ONU DEL "DIA MUNDIAL DE LA INFÀNCIA".
   

Desembre

 • AEFE SINTONITZA AMB LES ACTIVITATS AMB MOTIU  DEL 1 DE DESEMBRE: "DIA MUNDIAL DE LA LLUITA CONTRA LA SIDA".

   

 

 • AEFE SINTONITZA AMB LES ACTIVITATS AMB MOTIU DEL 3 DE DESEMBRE: "DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT".

   

 

 

 • D'esquerra a dreta fotografia d'una de part de la Taula Presidencial. Sra Montserrat Padilla, Administradora de Càritas. Rvd. Salvador Bacardit, President de Càritas. Sr. Jorge Castellá de Cot, President de la Fundació de Foment Europeu, AEFE.


   

 

 • El Sr Jorge Castellá de Cot, President de la Fundació de Foment Europeu, AEFE, durant el seu discurs, en el què va Desitjar un Bon Nadal i Feliç 2012 als assistents, va recordar els valors de l'Ideari AEFE i va anunciar les diferents activitats que s'han desenvolupat, durant tot el 2011, degut  al 20è Aniversari de la nostra Institució.
   

 

 • Per a recaptar els màxims fons possibles, per a Càritas, es van sortejar 111 regals. A la fotografia apareixen la meitat d´ells.   

 

 • Per a recaptar els màxims fons possibles, per a Càritas, es van sortejar 111 regals. A la fotografia apareixen la meitat d´ells.   

 

 • La cantant nord-americana Gwen Perry va fer vibrar a la gent, amb la seva veu magistral.


   

 

 • Excma. Sra Josefine Teixidó, esposa del nostre Soci Distingit, L'Honorable Cònsol de Malàisia Sr.  Manuel A. Condeminas.

  Excma. Sra Teixidó ens va obsequiar amb un magnífic recital, de cançons nadalenques, de
  manera desinteressada, el qual va ser molt aplaudit. Gran benvinguda a la vetllada.   

 

 • El mag il · lusionista Sergi Ayet, Sermagic, va desplegar tot  el seu art, de manera desinteressada i va entretenir als assistents amb la seva habilitat, genialitat i màgia.


  Per a més informació visiteu la seva pàgina web:http://www.sermagic.com


   


   

 

 • El soci AEFE Sr. Gerardo Trench i la seva esposa, Sra Isabel Peraita, els quals agafen el quadre, van cedir l'obra de la família Tàpies per a Càritas.

   

 

 • La marca Art Ibèric, mestres talladors de pernil, va ser sponsor i va voler donar suport a aquest acte solidari de la Fundació AEFE, a favor de Càritas.

  Per a més informació visiteu la seva pàgina web:
  http://www.artiberic.com