Español     Català        English      Deutsch   Français

 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    Ελληνικα    Nederlands  Italiano      Português   РуссKий

 

SALA DE PREMSA

En AEFE ens preocupem per atendre als nostres associats, col•laboradors – persones individuals, institucions públiques i empreses privades - i amb tots aquells que d´una manera o d´una altra són afins amb el nostre Ideari.

Si desitja fer-nos arribar qualsevol consulta o petició, en qüestions própies de Premsa, Comunicació i Relacions Públiques, a l´Agrupación Española de Fomento Europeo (Agrupació Espanyola de Foment Europeu), AEFE, si us plau, no dubti en fer-ho a través de la següent adreça: comunicacion@aefe.es.

Li contestarem el més aviat possible a través del nostre equip de professionals. Moltes gràcies per contactar amb nosaltres. 

Notes de premsa més significatives 2012:

Notes de premsa més significatives 2011:

  • TV3. La Fundación de Fomento Europeo es colaboradora en la II Trobada Rotaria, en beneficio en un 8O% para la Fundació Sant Joan de Déu y en un 20% a la Fundació Rotaria. Telenotícies migdia 12 de junio de 2011:  http://rc-barcelonacondal.com/?p=145

  • Resumen de televisión. Gala-Concierto lírico "Ópera Solidaria" en el Liceo.  Copatrocinada por la Fundación Barraquer y a beneficio de la Fundación SOS y de la Fundación IAVNANA de Georgia. La Fundación AEFE fue colaboradora. Marzo´11.

    http://www.youtube.com/watch?v=c95hcidaPtA&tracker=FalseNotes de premsa més significatives 2010:


Notes de premsa més significatives 2009:

Notes de premsa més significatives 2008:


Notes de premsa més significatives 2007:

Notes de premsa més significatives 2006:

Notes de premsa més significatives anteriors al 2005: